*

Targ Sanziene

*

21-24 iunie2014

 *

invitatie - targ de sanziene 2014

*

Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina”, în colaborare cu Primăria Suceava, organizează, în perioada 21-24 iunie 2014, TÂRGUL DE SÂNZIENEal meșterilor populari, care se va desfășura în Parcul Central al municipiuluiSuceava.

*

Manifestarea este dedicată “Zilelor orașului Suceava” și își propune să promoveze arta și tradiția populară din Bucovina și din alte zone ale țării, cât și produsele tradiționale confecționate de meșteri, venind, astfel, în întâmpinarea cererii populației municipiului și a turiștilor,  în această perioadă a anului.

*

La eveniment, și-au anunțat participarea peste 40 meșteșugari din județul Suceava și din țară, care vor expune obiecte meșteșugărești, acoperind o arie bogată de artă populară: ceramică, arta lemnului, țesături, costume populare, artă decorativă, etc.

*

Tot cu ocazia sărbătorii de Sânziene, pe data de 24 iunie 2014, între orele 16.00-18.30, la Iulius Mall Suceava, Ansamblul Artistic “Ciprian Porumbescu” va susține un spectacol, dedicat “Zilelor orașului Suceava”.

*

Maria Cristina Galațanu

Secretar PR

Centrul Cultural “Bucovina”

*

Share This

Share This

Share this post with your friends!