*

AFISAJ

*

O superbă expoziţie de pictură decorativă, “Învăţăceii penelului“, se panota, dimineaţă, iar cele 90 de lucrări, pe care le expun, cu vernisaj la ora 16,30, discipolii pictoriţei Viorica-Ana Moruz, merită şi interes din partea tuturor şi datoriză faptului, că prin arta lor, copiii întrezăresc şi pentru noi frânturi de viitor.

*

Panotare 0

*

Dimineaţă, colegul nostru Gheorghe Senciuc, ajutat, ca întotdeauna, de Augustin Georgescu, abia distribuise lucrările într-o naraţiune cromatică logică, doar câteva aflându-se pe panourile expoziţiei mobile a Centrului Cultural “Bucovina”, dar operele tinerilor artişti impresionau chiar şi de pe mozaicul podelei, aşa că, împreună cu scriitorul şi pictorul Contantin Severin, am săvârşit (singurul cuvânt care se potriveşte) o adevărată închinăciune în faţa prospeţimii simbolisticii surprinzătoare pe care ne-o propun micii artişti. Mici ca vârste, dar deja artişti.

*

L1

 

L2

L13

*

Alte lucrări şi imagini din expoziţie, făcute în timpul panotării, le postez în galeria din ataşament, urmând să revin cu o cronică şi de la evenimentul vernisării ei.

*

Share This

Share This

Share this post with your friends!