Cosovan Tiberiu

Tiberiu Cosovan, la 60 de ani

*

Cronicar neîntrecut al vieţii culturale bucovinene, Tiberiu Cosovan, ziarist de cultură, artist plastic şi publicist, îşi va lansa miercuri, 12 noiembrie 2014, începând cu ora 14,00, cel de-al treilea volum al cărţii “Efigii în filigran“, în Sala de Conferinţe a Centrului pentru Sprijinirea Tradiţiilor Populare Suceava.

*

Ziua evenimentul a fost aleasă anume pentru ca sucevenii să-l poată sărbători pe Tiberiu Cosovan, cu ocazia împlinirii vârstei de 60 ani. Prin urmare, noi, prietenii lui de la Centrul Cultural “Bucovina”, am realizat şi o scenografie de excepţie – lucrări din expoziţia “Peisaj bucovinean“, de Dimitrie Savu, expuse pe şevalete, în scopul vernisării expoziţiei -, dar şi un adevărat spectacol, pe care îl va începe şi încheia Vasile Purice, fostul basist de la SEMNAL M şi PEGAS, lăsând posibilitatea şi altora (Gabi Teişanu, Călin Brăteanu şi cine o mai vrea) să-l onoreze pe Tibi Cosovan cu câte un cântec.

*

Manifestarea va fi coordonată de cei trei colegi de generaţiei ai lui Tiberiu Cosovan (Victor T. Rusu, Roman Istrati şi Ion Drăguşanul, care îşi vor aburca şi ei, în curând, câte şase milenii în cârcă), dar şi de veşnic tânărul Mihai Pânzaru-PIM. Conform afişului:

*

Afis Coso 60 micsorat

Share This

Share This

Share this post with your friends!