Afis - Expozitie - TRASEE EMINESCIENE

*

COMUNICAT  DE  PRESĂ

*

VERNISAJ  TRASEE  EMINESCIENE

*

Galeria Artelor Vizuale Shopping City Suceava – vineri, 27 iunie 2014, ora 17.00.

 *

Expoziţiile finale din cadrul proiectului „Trasee eminesciene”, eveniment organizat de Consiliul Județean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina”, Centrul pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, Inspectoratul Școlar al Județului Suceava, vor fi prezentate publicului la Galeria  Artelor Vizuale de la Shopping City Suceava, în data de 27 iunie, începînd cu ora 17.00, de către scriitorul Ion Drăguşanul.

*

Cele două expoziţii “UNIVERSUL EMINESCIAN” și “CONTEMPORANII  LUI EMINESCU” reprezintă palmaresul concursurilor de artă plastică şi fotografie desfăşurate în perioada 15 mai -14 iunie, fiind completate cu o colecţie de documente oferite de scriitorul Ion Drăguşanul sub genericul „STRĂBUNII  BUCOVINENI  AI LUI  MIHAI EMINESCU”.

*

Evenimentul expoziţional „Trasee eminesciene”, care a debutat la Putna în data de 14 iunie,  va fi itinerat şi în alte localităţi ale judeţului Suceava.

*

La concursurile desfăşurate sub genericul „Trasee eminesciene” au participat elevi ai claselor V-XII din județul Suceava.

*

A doua etapă a acestui proiect, va fi dedicată elevilor din Regiunea Cernăuţi şi se va finaliza pe data de 15 august 2014.

*

 Maria Cristina Galațanu

 Secretar PR

 Centrul Cultural “Bucovina”

Share This

Share This

Share this post with your friends!