*

1 Produs Bucovina

 

“În perioada 11 – 13 octombrie, Consiliul Județean Suceava a organizat, în colaborare cu Iulius Mall Iași, Centrul Cultural Bucovina, Muzeul Bucovinei și Asociația ”Produs în Bucovina”, cea de-a treia ediție a Târgului de Turism al Bucovinei. În cadrul manifestărilor desfășurate pe parcursul a 3 zile, în parcarea Iulius Mall Iași, cei 70.000de vizitatori au avut posibilitatea de a cunoaște oferta turistică a județului Suceava și de a vizita expoziția cu vânzare a produselor gastronomice tradiționale bucovinene.

Deschiderea oficială a avut loc vineri, 11 octombrie, în prezența președintelui Consiliului Județean Suceava, Cătălin-Ioan Nechifor, a prefectului județului Suceava, Florin Sinescu, precum și a primarului municipiului Iași, Gheorghe Nichita.

Zilnic, între orele 9-20, au avut loc demonstrații de meșteșuguri tradiționale bucovinene, au evoluat grupuri folclorice și ansambluri artistice din județul Suceava și s-au făcut extrageri în cadrul tombolei ”Weekend în Bucovina”, cei zece câștigători urmând să-și petreacă câte un weekend în lunile octombrie sau noiembrie 2013 la pensiuni turistice sau hoteluri din județul Suceava.

„Târgul de Turism al Bucovinei a constituit un bun prilej de promovare a ofertei turistice a județului Suceava, atrăgând un număr foarte  mare de vizitatori la toate manifestările organizate”, se precizează în comunicatul Consiliului Judeţean Suceava (Daniela Micuţariu, Monitorul de Suceava).

 

Puteţi retrăi evenimentul, vizionând materialele video:

 

Produs în Bucovina, ediţia 2013
Târgul de Acasă
Targul de Acasă. Produs în Bucovina 2013

*

*

Share This

Share This

Share this post with your friends!